Inumazigh

Inumazigh

Go to tickets
Inumazigh

Inumazigh

Plaça del Carbó. Plaça del Carbó. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Aziz Bouziane, mandolina i veu

Mohamed Azzouzi, guitarra

Soulimane Laazibi, darbukka

Mimoun Zanoun, arjun i veu

Pere Sanjurjo, baix

Hassan Bouziane, tam-tam i veu


 


Inumazigh és un dels primers grups musicals del nord del Marroc. Format a partir de la iniciativa d´un grup d´estudiants el 1976 al poble rifeny de Nador, on es vivia una època difícil de gran repressió. Els seus poemes pretenen reivindicar els drets de la cultura i la llengua amazic. A principis dels anys 90 el grup decideix emigrar a Catalunya on continuen una nova etapa amb la incorporació de músics catalans a la banda, sense perdre ni el nom ni la seva raó de ser: exercir d’ambaixadors de la cultura amaziga. Durant la seva trajectòria, Inumazigh ha gravat set discos, quatre al Marroc i tres a Catalunya.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 08/1/2021
PERFECTE
Va ser màgic veure el poder que té la música d'unir diferents comunitats, trencar tota mena de barreres i sentir tots el mateix, independentment d'entendre o no l'amazic. S'ha de repetir.
Farida
08/5/2021
Verified commentAttended on 08/1/2021
Increíble
Son un grup maravellós, amb uns ritmes i lletres mágiques que et fan volar mentres estas assegut! Sempre estarem presents als seus concerts! : )
Ualid
08/2/2021

Share it!

Brought to you by

La Jazz Cava (Vic)

Details