Visites guiades al Castell de Ribes JUNY 2021

Visites guiades al Castell de Ribes JUNY 2021

Ver bilhetes
Visites guiades al Castell de Ribes JUNY 2021

Visites guiades al Castell de Ribes JUNY 2021

Castell de Ribes. Plaça del Castell, S/N, 08810 Sant Pere de Ribes. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

El Castell de Ribes, documentat des del segle X, ha estat testimoni de l’evolució històrica del municipi i les visites al Castell expliquen aquest procés fins als nostres dies.

Amb la seva museïtzació, els visitants poden conèixer i aprofundir en diferents aspectes rellevants d’aquesta història. Imatges, audiovisuals, maquetes o elements sonors, ens acompanyen pels espais originals del castell per descobrir no només la significació històrica d’aquesta edificació, estretament lligada al territori, sinó també del paisatge i de la transformació de Sant Pere de Ribes. La visita fa un recorregut per la geologia, la fauna i flora del territori i també per la història del castell en la que es descobreix, entre altres històries, que en l’època medieval va tenir un senyor trobador i que, en el segle XX, va ser la residència del ballarí, coreògraf i estudiós de les castanyoles, José de Udaeta.

Al llarg de la visita, entre altres aspectes, també s’explica el creixement del municipi en època medieval, l’expansió dels segles XVIII i XIX i, més recentment, el creixement del nucli de les Roquetes. D’altra banda, una senyalització estableix un itinerari pels principals elements de Sota-Ribes, com ara el castell, la casa del terme o l’església vella.

Des del patí del castell, uns visors ens ajuden a fixar-nos en el paisatge de l’entorn i a focalitzar la nostra vista cap a l’ermita de Sant Pau, les vinyes o les timbes, tots ells elements identitaris dels ribetans. L’antic estable del castell acull un homenatge a la gastronomia de Sant Pere de Ribes, destacant productes locals de proximitat i de qualitat.

Gratuït infants de 0 a 4 anys (Aquests últims no hauran de fer reserva prèvia de l'entrada).

Organitza: Servei de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

17 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 27/06/2021
Visita al castell de Ribesq
Molt didactic T'ajuda a entendre la historia del poble i la comarca.Molt bé explicat.Ens va agradar molt .
Teresa Serra
28/06/2021
Opinião verificadaAssistiu o 24/06/2021
Genial,visita guiada muy interesante.
Es una visita muy interesante y nos gustó mucho.
Juan Carlos
25/06/2021
Opinião verificadaAssistiu o 13/06/2021
Una visita molt recomanable
Una bona oportunitat per visitar el castell per dintre i iniciar-se en la història de Ribes. El guia va fer la visita molt amena i interessant.
Emma
18/06/2021
Opinião verificadaAssistiu o 12/06/2021
Molt interessant!
Vam descobrir qüestions de Ribes, municipi en el que hi hem estat diverses vegades, que no savíem. El museu està molt ben organitzat, molt distret i interessant, amb el suport dels audiovisuals i pane Ler mais ls informatius. L'explicació del guia, genial i amb ànima. Ho recomano!
Montserrat
14/06/2021
Opinião verificadaAssistiu o 12/06/2021
Molt interessant
Visita ben organitzada i molt interessant
Angel Nieva
14/06/2021
Carregar mais

Partilhar!

Organizado por

Castell de Ribes

Ver detalhes