Visites guiades al Castell de Ribes JUNY 2021

Visites guiades al Castell de Ribes JUNY 2021

Ver entradas
Visites guiades al Castell de Ribes JUNY 2021

Visites guiades al Castell de Ribes JUNY 2021

Castell de Ribes. Plaça del Castell, S/N, 08810 Sant Pere de Ribes. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

El Castell de Ribes, documentat des del segle X, ha estat testimoni de l’evolució històrica del municipi i les visites al Castell expliquen aquest procés fins als nostres dies.

Amb la seva museïtzació, els visitants poden conèixer i aprofundir en diferents aspectes rellevants d’aquesta història. Imatges, audiovisuals, maquetes o elements sonors, ens acompanyen pels espais originals del castell per descobrir no només la significació històrica d’aquesta edificació, estretament lligada al territori, sinó també del paisatge i de la transformació de Sant Pere de Ribes. La visita fa un recorregut per la geologia, la fauna i flora del territori i també per la història del castell en la que es descobreix, entre altres històries, que en l’època medieval va tenir un senyor trobador i que, en el segle XX, va ser la residència del ballarí, coreògraf i estudiós de les castanyoles, José de Udaeta.

Al llarg de la visita, entre altres aspectes, també s’explica el creixement del municipi en època medieval, l’expansió dels segles XVIII i XIX i, més recentment, el creixement del nucli de les Roquetes. D’altra banda, una senyalització estableix un itinerari pels principals elements de Sota-Ribes, com ara el castell, la casa del terme o l’església vella.

Des del patí del castell, uns visors ens ajuden a fixar-nos en el paisatge de l’entorn i a focalitzar la nostra vista cap a l’ermita de Sant Pau, les vinyes o les timbes, tots ells elements identitaris dels ribetans. L’antic estable del castell acull un homenatge a la gastronomia de Sant Pere de Ribes, destacant productes locals de proximitat i de qualitat.

Gratuït infants de 0 a 4 anys (Aquests últims no hauran de fer reserva prèvia de l'entrada).

Organitza: Servei de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

17 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 27/06/2021
Visita al castell de Ribesq
Molt didactic T'ajuda a entendre la historia del poble i la comarca.Molt bé explicat.Ens va agradar molt .
Teresa Serra
28/06/2021
Opinión verificadaAsistiu o 24/06/2021
Genial,visita guiada muy interesante.
Es una visita muy interesante y nos gustó mucho.
Juan Carlos
25/06/2021
Opinión verificadaAsistiu o 13/06/2021
Una visita molt recomanable
Una bona oportunitat per visitar el castell per dintre i iniciar-se en la història de Ribes. El guia va fer la visita molt amena i interessant.
Emma
18/06/2021
Opinión verificadaAsistiu o 12/06/2021
Molt interessant!
Vam descobrir qüestions de Ribes, municipi en el que hi hem estat diverses vegades, que no savíem. El museu està molt ben organitzat, molt distret i interessant, amb el suport dels audiovisuals i pane Ler máis ls informatius. L'explicació del guia, genial i amb ànima. Ho recomano!
Montserrat
14/06/2021
Opinión verificadaAsistiu o 12/06/2021
Molt interessant
Visita ben organitzada i molt interessant
Angel Nieva
14/06/2021
Cargar máis

Compartir!

Organizado por

Castell de Ribes

Ver detalles